Články se štítkem: tip na oběd

Krémová dýňová polévka: Dáte si?

01.11.2021 | Vyzkoušejte muškátem navoněnou a velice chutnou podzimní polévku, která vás zahřeje i příjemně nasytí.

Salát nemusí být nuda. Zkuste tento s pečenými paprikami, fetou a kešu oříšky

13.07.2021 | Patříte mezi milovníky středomořské kuchyně? Připravte si salát inspirovaný Řeckem, který poslouží jako lehká večeře nebo příloha na grilovací párty s přáteli.

To voní až sem! Vyzkoušejte skvělé pappardelle s chřestem

22.06.2021 | Když se spojí vášeň pro vaření, kterou má Elly, alias Bohyně kuchyně, s poctivou prací českých vinařů a farmářů, vznikají opravdové poklady, které kuchyně jen tak neopouštějí. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept, zamilujete se nejen vy, ale i každý, komu jej připravíte.

Taková dobrota vás nenechá chladnými: Tuňákový steak s chřestem a holandskou omáčkou

14.05.2021 | Doba chřestová je tady a my pro vás máme tip, jak ji úspěšně zahájit. Udělejte si s námi skvělý steak z tuňáka a podávejte jej z chřestem a holandskou omáčkou. Příprava je jednoduchá!

Znát jen klasickou čočku je škoda, objevte tu červenou

20.04.2021 | Červená čočka je bohatým zdrojem železa, selenu, fosforu, zinku, vitamínu B6. Škroby obsažené v čočce se díky obsahu vlákniny vstřebávají pomalu a umožňují tak rovnoměrné uvolňování glukózy do krve.

Připravte si slávky na bílém víně podle Bohyně kuchyně

18.01.2021 | Čerstvé slávky poznáte tak, že jsou zavřené a při tepelné úpravě se krásně otevřou. Ty, které zůstanou zavřené, nejsou vhodné k jídlu a ihned je vyhoďte. Slávky zpracujte co nejdříve poté, co si je přivezete z obchodu, žádné otálení. Našli jste v pytlíku už nějakou slávku otevřenou? To také není v pořádku a rovnou ji vyhoďte.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.